Traductor [translator]


divendres, 24 de desembre del 2010

- El noi de la Mare


El noi de la Mare és una cançó tradicional catalana. Les tradicions no només són això, costums heretades, també són la nostra identitat, allò que ens ha donat una particularitat i una manera de fer. I evidentment, també seran la nostra herència, allò que transmetrem, intentem doncs que siguin boniques!. Perquè no dir que les nostres tradicions, són una part de la nostra llum, amb la que il•luminarem el món vinent?. Així ho va fer Déu amb el naixement de Jesús, ens va dona la seva llum perquè es convertís en tradició d’Amor , Veritat i Salvació.
Bon Nadal!

6 comentaris:

  1. BON NADAL ,estimat Manel : Intuïa que trobaríem una nova entrada i molt bonica.
    Allò que transmetem .... intentaré transmetre la llum del amor i del compartir que sento en el meu cor !! i també les tradicions i les cançons !!
    Avui una amiga de Oikia m'ha deixat aquest missatge ,vull compartir-ho amb tu :"Cada infant, en néixer, ens porta el missatge que Déu no ha perdut encara l'esperança en els homes".
    Una forta abraçada per tu i salut i amor per tots els qui estimes i t'estimen .
    Sigues feliç Manel de tot cor !! Nuria

    ResponElimina
  2. Bon Nadal Núria!!! Molt bonica la frase!Jo també et desitjo molta felicitat a tu i a les persones que estimes, molta salut i molt amor!
    Una gran abraçada Núria, i gràcies per fer-me més feliç amb la teva amistat.

    ResponElimina
  3. Hola Manel !!Que la Salut,t'acompanyi en el teu camí,la pau en el teu interior i l'amor en el cor.

    Escoltant les dotze campanades ,tindre en el meu pensament una colla de gent ,un d'ells seràs tu ,per desitjar-te BON ANY NOU !!
    Una abraçada des de un raconet del Bages !!
    Nuria

    ResponElimina
  4. Hola Núria! Jo també et tindré pressent en les campanades. Et desitjo pau, amor i felicitat, interior, exterior i generalitzada! I t’envio una forta abraçada. BON ANY NOU! El vell, la veritat és que ha estat bé, he estat ben acompanyat. Fins aviat que és sempre!

    ResponElimina
  5. Hola Manel, deseo que este nuevo año te traiga todo aquello que te haga feliz y que sigas componiendo una música tan bella.

    Una abraçada.

    Rosa Espí.

    ResponElimina
  6. Muchas gràcias Rosa! Y Muy Feliz Año Nuevo a ti y a las personas a las que quieres. Espero que tu sigas escribiendo cosas maravillosas este año! Un abrazo

    ResponElimina