Traductor [translator]


dijous, 16 de febrer del 2012

- La llista



Crec que seria bo fer una llista de totes les coses que ens fan sentir bé, de totes les coses positives de la nostra vida; una música, un dia especial que vam viure, un moment en que vam riure molt... I portar sempre a sobre aquesta llista. Sempre tenim dies millors i dies pitjors, i quan ens adonéssim de que tenim un dia una miqueta fluix, podríem consultar la nostra llista de pensaments positius. Uns dies ens aniria bé el primer, d’altres el tercer, i d’altres dubtaríem entre dos. Perquè cada dia és diferent, i cada mal, requereix el seu propi remei. Però seria bonic poder-nos il•luminar per la llum dels bons moments, dels bons records i les coses que ens agraden i tenir-los sempre pressents en el cor. Per fer dels dies més fluixos record i presència incommensurable de tot lo bo que som i vivim.

2 comentaris:

  1. Hola Manel!!!!Una molt bona idea .....ja que sempre solem recrear-nos amb els pensaments negatius,els bons... fem com si fossin normals viviu-los ....i a les hores els vivim sense gaudir-los.Una llista ..dons va ja mi poso...si pot servir per animar algú altre a fer aquest exercici millor.

    Que et sembla apuntar aquell primer petó als quinze anys??
    El primer cop que varem sentir que ens deien mare o pare??
    Aquell dia que una abraçada d'una persona va fer que sentissim....El Miracle de l'amistat.
    El moment que reps una noticia de que algú estimat ha pogut sanar el seu cos.
    Gaudir de moments en que algú estimat ,omple el seu cor i la seva vida cap a donar-se a Déu i als demès.
    La musica Manel ....avui a les vespres hem gaudit de una petita peça,que ens ha fet vibrar i emocionar...
    LA MUSICA!! L'AMISTAT i el compartir ,encara que sia virtualment.
    Una abraçada .
    Nuria

    ResponElimina
  2. Hola Núria, moltes gràcies per les teves paraules. és bonic tot el que has dit. I molt bona apreciació això de les Vespres, quan l'escolania regala un motet, o algun monjo regala alguna peça a l'orgue, són també moments per tenir pressents a la llista!
    Una abraçada!

    ResponElimina