Traductor [translator]


dissabte, 1 de desembre del 2012

Fragments de les petites demostracions




Tinc les mans del meu pare, i els ulls de la meva mare. La creativitat de la meva avia materna,  la paciència del meu tiet rellotger i la versatilitat de la meva família a Catalunya, que es van aventurar a provar sort aquí des del sud. D’ells també he aprés a acollir amablement i a ser solidari, com ho van ser amb ells els catalans quan van arribar a aquesta terra. No he heretat la “xispa”  andalusa  dels meus avantpassats, però conservo el seu gust senzill. D’Adam, he heretat la confiança en les dones, i d’Eva, que en aquest món el i el mal conviuen junts, i que el diable també creu en Déu. De Moisès, que la recompensa està en fer el correcte. De Josep, que la confiança també és un do, i de Maria, que la fe sempre és amor, i que l’amor, tot i néixer frágil i petit; pot canviar el món.
El vídeo és una recopilació de fragments (com el seu  propi nom expressa :D ), espero que us agradi!

2 comentaris:

  1. Hola Manel, me ha gustado mucho el vídeo, pero más me han gustados tus palabras, que siempre hacen reflexionar sobre la vida.
    Te deseo unas felices fiestas navideñas acompañadas de mi abrazo de siempre.

    ResponElimina
  2. Hola Rosa, hoy debe de ser mi dia de suerte, porque la luna se ha pasado por mi blog y me ha llenado de regalos. Gracias por visitarme luna, y por dejar esto lleno de estrellas! Feliz Navidad Rosa, acompañada siempre de abrazos!

    ResponElimina