Traductor [translator]


dimarts, 15 de desembre del 2015

Sant Josep i la Mare de Déu

Sant Josep i la Mare de Déu, és una nadala tradicional catalana, d'aquestes boniques que els que som d'origen castellà no coneixem, i que amb aquest avantatge tenim la sort de descobrir. Les imatges del vídeo pertanyen a la pel•lícula "Natividad", un regal que la directora Catherine Hardwicke ens va fer l'any 2006, i que explica amb una sensibilitat molt cuidada i una posada en escena meravellosa, la història de Maria, i com no, també la de Josep. Aquest Nadal serà diferent per a mi, perquè hauré de felicitar-lo a una persona molt estimada mirant al cel, i és a ella a qui dedico aquesta entrada. Però un detall que m'encanta de la pel•lícula que apareix al vídeo, és precisament això; com es mira al cel, i de la importància que té, per a un creient, no perdre mai de vista aquest horitzó. Des d'aquí, des de la terra dels pessebres i els arbres disfressats, estimadíssima tieta meva, mirant al cel; et desitjo un Bon Nadal.

3 comentaris:

  1. Estimat Manel !! dies feia que no treia el cap per aquest teu raconet. Em sap molt greu la pèrdua de la teva tieta...i des de aqui us envio a tots els qui l'estimàveu el meu sentit condol.
    Conec aquesta Nadala des de fa anys,la peli la desconeixia.....ara amb el teu vídeo i l'explicació, la descobriré. GRACIES ;Manel !!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Núria! Benvinguda a casa per Nadal! Gràcies per les teves paraules i per la teva sempre apreciada visita. Una abraçada forta!

      Elimina
  2. Hola Manel, te deseo un feliz Año Nuevo. Las personas que queremos nunca se van del todo, siempre estarán con nosotros mientras vivamos.

    Un fuerte abrazo, y otro para Núria si lee esto.

    ResponElimina