Traductor [translator]


dilluns, 30 d’agost del 2010

- Camí (Vídeo)

18 comentaris:

  1. Hola Manel :un bonic muntatge d'imatges ,de color i de musica.Molta feina oi ?
    Potser que el vídeo de "Ora et Labora" hagi estat una mica font d'inspiració ?
    La musica m'agrada molt,m'ha semblat plena optimisme ,com si fos per fer el camí mes fàcil.
    Bo..ja torno a ser a casa ,després de gaudir del mar i la seva musica.Agafar el son ,oint la musica de les onades ,fantastic !!No obstant vaig un xic endarrerida de dormir (no es per anar dormir tard eh) tot el contrari,cada dia ens hem llevat per veure sortir el sol i gaudir dels colors de l'alba,per mi era com agafar una nova energia .
    Fins a sempre ,Manel .Salut i Pau
    Nuria

    ResponElimina
  2. Bona nit, Manel. Si ho vols, pots posar aquest vídeo que has fet com a resposta del meu vídeo "El Camino". És una possibilitat, i facilitarà que més gent pugui gaudir de la teva música i de la teva creació que, d'alguna manera, té relació amb la temàtica del vídeo que vaig penjar. Si ho vols, és clar.

    ResponElimina
  3. Hola Núria!!! Gràcies per les teves paraules i per compartir la teva experiència de les mini vacances, m’agrada saber que ho has gaudit i fa goig sentir-te com ho expresses.

    Reconec que tota la feina del Sergi és sempre inspiradora, i el vídeo de “Ora et Labora” m’ha entusiasmat, però també hi han influït altres factors; la cançó no és nova, apareix publicada en les primeres entrades del blog. És la primera cançó en superar les 100 descarregues, i per això volia fer alguna cosa especial. Així, s’ha produït una coincidència que he aprofitat.
    Salut i Pau Núria, i una abraçada molt forta!

    ResponElimina
  4. Bona nit,Manel.
    Molt bona la proposta que t'ha fet el G.Sergi.!!
    No se si es fàcil compartir-ho en el canal,amb la tecnologia del teu ordinador.Si no es possible i vols posar-ho en practica,des de el meu canal el puc penjar,posant que es de la teva part.Ja em diràs.
    Ah!! que no mires mai el facebook ??
    Namaste!!
    nuria

    ResponElimina
  5. Hola G. Sergi, la teva proposta és amabilíssima i molt temptadora, però l’únic que podria fer des de les respostes és suggerir l’enllaç al meu vídeo, i no em sentiria còmode utilitzant la meva participació a “Ora et Labora” des d’una perspectiva publicitària tan explícita. Subjectivament, la meva feina ha estat inspirada i és una resposta al teu vídeo sobre “El Camino”, i em fa sentir molt content saber que lluny d’haver-te molestat em deixes el camí obert, però voldria que la meva aportació al teu canal quedés com el que és; una aportació desinteressada a un projecte que m’agrada. Moltíssimes gràcies G. Sergi, és un gest molt bonic i que t’agraeixo sincerament.

    ResponElimina
  6. Hola Núria, he provat de que el vídeo aparegués a la dreta dels comentaris com “vídeos relacionados”, però no ha funcionat. I no se si es pot penjar directament el vídeo com a resposta, jo no he vist aquesta opció, i les altres opcions, ja li he dit al Sergi que les trobo una miqueta inadequades amb la meva veritable intenció, m’agrada la idea de compartir, no la d’ agafar protagonisme, ni tan sols al meu blog; et recordo que vaig començar a fer-lo amb pseudònim! Una abraçada Núria, i moltes gràcies per estar sempre disposada a ajudar-me!Fins aviat!!!

    ResponElimina
  7. Hi ha una manera que crec que és fàcil. Un cop estàs dintre la teva sessió, allà on hi ha el requadre que diu "Responder a este vídeo", si hi cliques al damunt, a la dreta apareixerà una opció nova que diu "Adjuntar un vídeo" amb un petit dibuix d'una càmera. Crec que per aquí pots afegir-ho tan sols com una resposta. No és cap afany de protagonisme fer això, sinó compartir allò que tu has fet i que té relació amb el tema. A veure si t'hi animes!

    ResponElimina
  8. Bon dia Manel: tal com explica en Sergi es com volia fer-ho jo.
    No obstant m'agradaria molt que fos des de el teu canal l'aportació de la teva musica. Es cert que mols cops cal pensar el que enviar,el que dir i amb l'handicap de traduir -ho al castellà.Renoi..que no surt igual que fer-ho en català. No crec que compartir amb els que passegem per" Ora et Labora "el teu treball ,sigui afan de protagonisme.Bo..jo no ho veig axis ,es la meva opinió.Tothom es lliure de pensar el que vulgui,crec que el respecte entre tots els que comentem ,es el que feia de "Oikia" i ara "Ora et Labora" ,un racó especial.Bo.. Manel que no vull que et sentis pressionat eh !nomes t'explico la meva opinió i que m'agradaria molt !Saps..penso que participar a la nostra manera en aquests treballs del Sergi es una manera d'estimar als altres .
    Com el G,Sergi diu: A veure si t'hi animes.
    Una abraçada !
    Nuria

    ResponElimina
  9. Ei!!!!! Moltes gràcies a tots dos!!! Crec que ho he pogut fer, gràcies per animar-me, estic més content per l'experiment que per el beneficis que pugui treure ;D. Moltes gràcies amics!

    ResponElimina
  10. Docns no, no ha sortit bé. He agafat una opció que m'havia de permetre seleccionar els videos propis que tinc pujats com a resposta, però no funciona, i em demana que torni a pujar altre vegada el vídeo, cosa casi imposible (ho he provat varies vegades però em salta la conexió), vaig estar dos dies fent intents per pujar el vídeo i no em sento amb més ànims de tornar-hi. Núria si vols ho pots fer tu, l'experiment serà el mateix i t'estaré agraït, si ho vols fer des de el meu compte, m'ho dius i et paso la contrasenya al facebook, després la puc canviar. Però hauries de descarregar el vídeo primer... en fi, que és un lio tot plegat. Per cert, m'agrada molt el que has escrit sobre l'empatia, tens un estil fantàstic. Fins aviat!!!

    ResponElimina
  11. Manel!!!! que ja hi es el teu treball en "Ora et Labora ".Es bonica aquesta resposta en vídeo .Com hi ha arribat ja ho esbrinaràs o no !! Hi ha vegades que costa aconseguir el que un vol,però tot arriba .
    Manel!! que no tinc estil....es escriure el que tinc a dins ,records,vivències,agraïments.Ho escric en català,després en castellà, i tinc de encabir-ho en l'espai del comentari (500elementos) .M'agrada escriure el que sento ,penso que hi ha cops que es per egoisme, per sentir-me mes buida d'angoixes i altres cops per compartir per ajudar a fer camí.
    L'empatia ...vaig fer un curset en el voluntariat i va estar una bona experiencia.
    Una abraçada,des de un raconet del Bages !!
    Nuria

    ResponElimina
  12. Ala Núria, no siguis modesta que estàs feta una artista!!! I no et queixis de les teves aportacions al castellà perquè aconsegueixes una dimensió molt més precisa de les idees que exposes, de veritat que m’encanta el teu estil, i crec que tens molt per dir i això és virtut, no pas egoisme. El vídeo casi em torna boig però sí, al final ha pujat, i com tu dius, no sé molt bé com... Moltes gràcies per la teva disponibilitat i el teu suport, i també al G. Sergi (si passes hi ho llegeixes), ha estat divertit compartir aquesta experiència d’un camí, dins un camí que no trobava el seu camí i al final ha sortit bé. Fins aviat! Una abraçada!!!

    ResponElimina
  13. ara he trobat el teu blog on puc escriure en català...gràcies Manel per aquest video tant maco que has fet inspirat per El camino de ora et labora... com veus tots els oikiarres ens anem trobant aqui i allà... gràcies a la Núria t'escric aquest missatge. Anim i endavant!
    bon cap de setmana...
    Rosa

    ResponElimina
  14. el missatge anterior es de Rosa (cadfc64). el missatge ha marxat sense afegir-ho....de nou una abraçada!
    Rosa

    ResponElimina
  15. Hola Rosa, gràcies per passar-te per aquí, si que és bonica la vinculació que a través de la feina del G. Sergi ens ha donat coneixença i ens ha facilitat compartir coses, en el fons, sempre serem oikiarres! Una abraçada i molt agraït de la teva visita.

    ResponElimina
  16. Bon diumenge Manel:em reitero amb les teves paraules "ha estat divertit compartir aquesta experiència d’un camí, dins un camí que no trobava el seu camí i al final ha sortit bé.".
    Ha costat però s'ha aconseguit...a partir d'ara ja et sera facil!!.
    Podrem dir els camins Oikiarres oi?.O el GR de Oikia .
    Surtim de MOntserrat cap a l'Anoia ,passem per el Bages ,el Valles,Barcelona i volem cap a Paris .
    De moment aquestes son les meves parades per trobar caminants amics.
    Avui concert d'orgue a Montserrat.En Carbo un bon organista !!
    Una abraçada i sigues feliç ,Manel.
    Nuria

    ResponElimina
  17. Hola Manel, me gusta mucho esta unión de imágenes y música, cualquier día te contratan para el cine, lo que faltan son gente creadora y tú lo eres sobradamente. Sigo tu camino.

    Un abrazo.

    ResponElimina
  18. Que generosa eres Rosa, me encanta que te guste, sólo experimento, pero te agradezco sinceramente tu comentariao. Y gracias por pasarte por aquí, y por caminar conmigo. Un abrazo.

    ResponElimina