Traductor [translator]


dimecres, 13 d’octubre del 2010

- Passió nº 3 (vídeo)


Abans, la carretera per anar a la platja des de casa era molt dolenta i perillosa. Fa uns anys van enderrocar unes quantes muntanyes (textualment) i en van fer una de nova molt bona. Ara sembla que ha quedat antiga i tornen a enderrocar muntanyes (textualment), per fer una de més ample. Crec que encara que som molt moderns, encara no sabem fer planetes, però ens estem especialitzant en destruir-los.
Sincerament, senyors, que grans que sou! Capaços d’enderrocar muntanyes senceres, trencar les pedres més dures i modificar el paisatge per sempre. Senyors, em teniu impressionat!
- Que fàcil resulta enfrontar-se a algú que no es defensa.

6 comentaris:

  1. Hola Manel
    abans de marxar cap al Miracle,un cop d'ull a la teva música ,...la voldria pujar al meu canal i ara no hem surt bé. Bo.. que son els nervis !!
    Un amic ha deixat en el seu blog aquesta música de Safri Duo...la vols coneixer?.
    Adagio by Safri Duo. al youtube.

    Una abraçada
    Nuria

    ResponElimina
  2. Hola Núria! Sento no haver contestat abans, treballo de nit i no sé ni en quin dia estic. Ara mateix em miro aquest Adagio, soc adagiero! Molt bon curs de somnis!!! Fins aviat!

    ResponElimina
  3. Hola Manel:ja torno a ser aqui.FANTASTIC!!EL CURS
    No em pensava sentir.me tant bé i compartir dos dies preciosos.He apres molts conceptes que desconeixia !!Ha estat tant maco compartir les vespres amb la petita comunitat de monjos,sentir la seva Fe i com es nota com estimen el lloc i com ens han acollit de bé a les persones que hem assistit al curs.
    El Germà Ramon un amor de persona,proper,senzill i savi en experiencia amb coneixement bíblic. El G.Toni,un noi amb molt coneixement del que ens explicava,proper i senzill. Moltes gràcies per animar-me anar-hi.
    Una abraçada.
    Nuria

    ResponElimina
  4. Núria! Estic molt content de que t’hagi agradat! Són més que cursos, experiències. A veure quan puc tenir jo la meva pròxima!!!
    Una abraçada!!!

    ResponElimina
  5. Hola Manel, una preciosa música acompañada de unas imágenes muy acordes, me ha gustado mucho.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  6. Muchas gracias Rosa, siempre es un placer tenerte por aquí, y un regalo tus palabras.
    Un abrazo

    ResponElimina