Traductor [translator]


dimecres, 20 d’abril del 2011

- La Vetlla


Hi ha dues persones que m’han influït en els últims anys. Una em va mostrar la fe. L’altre, em va ensenyar a caminar per ella. Una es diu Montserrat, i l’altre, hi viu allà. I aquí acaba, més o menys, l’explicació del lloc on surten les imatges del vídeo.

Ara fa dos anys que faig aquest bloc, i no crec que hagi influït en ningú això, però he pogut compartir les meves passes per la vida provant de posar el meu granet de sorra en aquest univers virtual, on resulta tan senzill que gent de qualsevol part del món es relacioni amb altre. Com els llantions que el peregrins encenen a Montserrat; llantions de persones diferents, de llengües diferents, d’ideals diferents... Uns encesos al costat dels altres. Potser algun dia el món serà com aquests llantions i tots ens sentirem agermanats i amics dels altres i compartirem coses amb ells encara que no els coneixem i els estimarem encara que estiguin lluny i mai els haguem vist, o a prop i no els coneguem . De moment, estem en Vetlla. I aquí acaba, més o menys, l’explicació de perquè el vídeo té aquestes imatges. Bona Pasqua!

10 comentaris:

  1. Bona Pasqua ,Manel !!
    Que la llum sigui en el teu camí.Gracies per fer alguna espurna en el meu.
    Una abraçada
    Núria

    ResponElimina
  2. Gràcies a tu Núria, per fer possibles tantes coses amb la teva generositat i amistat, una abraçada.

    ResponElimina
  3. Bon dia Manel: avui et faig arribar l'aroma de la rosa ,de tot cor.
    Una abraçada
    Nuria

    ResponElimina
  4. Hola Núria, de tot cor el rebo i el comparteixo amb tu. Moltes gràcies, aquests detalls et fan tan especial. Una abraçada.

    ResponElimina
  5. Manel, com que no tinc el teu correu electrònic, et faig saber aquí que he obert un Twitter: http://www.twitter.com/sergidassis
    Bona Pasqua!!

    ResponElimina
  6. Ei G. Sergi! Moltes gràcies per passar-te per aquí! I gràcies també per això del Twitter, no se molt bé com funciona però ja tinc un motiu per esbrinar-ho. Bona Pasqua!

    ResponElimina
  7. Enhorabona per aquests dos anys, que puguis posar bona música i bons vídeos experimentals!
    Sebastian

    ResponElimina
  8. Moltes gràcies Sebastian, per les teves paraules que m’animen a continuar! De música aniré posant, i de vídeos, aniré fent, ara bé, que siguin bons o dolents, això, ja ho anirem veient...je je. Gràcies!

    ResponElimina
  9. Hola Manel:
    Yo era muy reacia al mundo de la red, pero al abrir mi blog, me di cuenta de lo maravilloso que es poder tener contacto con personas de todo el mundo sin salir de casa. Entre mis amigos virtuales, tú tienes un sitio especial, a pesar de lo joven que eres, tienes las ideas muy claras y sabes el camino a seguir y eso me gusta.
    Te felicito por los vídeos y música y por tus reflexiones de la vida.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  10. Hola Rosa, creo que no es necesario que diga que tu también tienes tu sitio en mi blog y en mi corazón (el virtual y el otro). Te agradezco mucho tus palabras, con algunas me identifico y con otras, me encantaria hacerlo, pero me suenan igual de bonitas. Yo me felicito por la gente maravillosa que la vida pone en mi camino, gente tan generosa cómo tu, que siempre consigues que me sienta mejor. Un abrazo Rosa, y muchas gracias.

    ResponElimina