Traductor [translator]


diumenge, 24 de juliol de 2011

- L'hora del patiQuan una de les meves nebodes era molt petita va passar uns dies a casa. Va arribar una carta i la meva mare es va posar les ulleres per poder llegir-la; la nena no podia parar de riure, mai havia vist l’havia amb ulleres i va pensar que era un joc divertit. Recordo també que un dia jugàvem a amagar-nos i em va dir; tiet, no em puc amagar, al lloc on ho volia fer ja s’ha amagat una formiga ... De vegades em pregunto que ens passa, perquè no mantenim una miqueta d’aquesta espurna de senzillesa, d’esperit de joc amb al món. Sembla com si ser seriós i exigent no fos compatible amb el nen que hem sigut. L’hora del pati és l’hora en que els nens saben que tota la seva disciplina i totes les seves responsabilitats es posen al servei de la diversió. No tens ganes de que arribi?

Agraeixo a les meves nebodes Marta i Abril els dibuixos que m’han cedit per fer el vídeo, gràcies per tot l’amor que em doneu.

3 comentaris:

 1. Poder gaudir de l'amor dels infants ,encara ple de la innocència amb que tots els éssers naixem, es tenir a les mans un bé molt apreciat.
  Conserva aquesta complicitat,Manel.
  Quant creixem ,la sensació de fer el ridícul amb la manera de fer ,la por de no semblar una criatura ens resta espontaneïtat.En el moment que creixes amb seguretat,...ser espontani,mostrar emocions,sentiments,rialles, llàgrimes,ens torna a portar a l'Hora del pati .
  Una abraçada
  nuria

  ResponElimina
 2. Estimada Núria, gràcies per les teves paraules. Estic d’acord amb tu. Penso que créixer, fer-se gran significa ser més responsable, més equilibrat, més independent... Però cap d’aquests adjectius contradiu l’espontaneïtat, la senzillesa o la sensibilitat.
  Curiosament, els nens transmeten amor a través d’això, és fan estimar. Ara la pregunta és: com ens fem estimar nosaltres? Fent-nos admirar? Fent-nos envejar? Fent-nos imprescindibles? Servint d’exemple?, je je je
  Una forta abraçada Núria.

  ResponElimina
 3. tiet gràcies per ficar els nostres dibuixos al vídeo.
  marta i abril.

  ResponElimina