Traductor [translator]


dimecres, 21 de desembre de 2011

- Bon Nadal (Adeste Fideles)El Nadal, com a celebració, no sempre ens arriba en el millor moment (no podríem aplicar aquesta màxima a moltes coses de la vida?). Perquè volem estar contents i gaudir al màxim d’aquesta data, i no sempre tenim les condicions adequades per fer-ho. Però precisament va ser en aquestes circumstàncies que Jesús va venir al món: és un rei que en comptes de palau va tenir un estable, no va tenir bressol sinó menjadora. I la societat en la que va néixer no era la més adequada per un nen tan especial com ell; havia perdut l’orientació i els valors del bé i de la justícia.
Jesús, el nen que neix per estimar, petit com és, somriu dins del pessebre; somriu quan veu als pastors, als animals, als reis, a la seva mare i a sant Josep. Somriu a la vida i ens somriu a nosaltres. Fem un gest per ell: adorem-lo, estiguem contents. Perquè el Nadal no és les circumstàncies que ens envolten, sinó el que nosaltres som capaços de fer amb aquestes circunstàncies. I Sempre hi ha temps per estimar.
Bon Nadal a Tothom!!!

4 comentaris:

 1. Hola Manel, deseo que pases unas felices fiestas navideñas en compañía de tus seres queridos y como bien dices, que lo importante no sean los adornos, sino lo que siente nuestro corazón y seamos capaces de demostrarlo, es más satisfactorio dar que recibir, aunque siempre se acaba recibiendo y mucho más de lo que damos.

  Un abrazo.
  Rosa.

  ResponElimina
 2. Igualment Rosa; muy Felieces Fiestas a ti y a las personas a las que quieres y llevas en tu corazón: siempre lleno de razón y poesia. Un abrazo!

  ResponElimina
 3. Estimat Amic Manel, jo nom és et vull dir:
  SIGUES FELIÇ ,AMB TOTS ELS QUI ESTIMES I T'ESTIMEN .
  GRACIES !! per ser-hi i per ser com ets.

  Núria

  ResponElimina
 4. Estimada Núria, gràcies per les teves paraules. Jo també et desitjo Felicitat, i que rebis tot l’amor que mereixes per tot el que ens dones als teus amics. Una abraçada forta!!!

  ResponElimina