Traductor [translator]


dimecres, 7 de març del 2012

- L'Hermeneuta



Vull fer un homenatge a tots aquells homes i dones que no han tingut por d’enfrontar-se als nous temps i de viure l’Evangeli amb plenitud. Als qui davant de les dificultats s’han fet més forts. Als qui quan ningú els donava la raó, van ser fidels als seus dons. Als qui van comprendre intentant fer-se comprendre. Als qui van renunciar a les flors del camí més fàcil per ser fidels als seus cors. A tots aquells i aquelles que, després de llegir els documents del Concili Vaticà II, com Jesús i en nom de la fe i de l’Amor; han obert camins.

3 comentaris:

  1. Hola Manel:abans de tot...he oberts finestres per:
    L’hermenèutica és l’exercici teòric sobre la interpretació de textos; ajuda a comprendre les paraules, els signes i les imatges, per situar-les en un marc de sentit. L’hermenèutica interpreta i ajuda a rellegir el text, actualitzant-lo davant les necessitats i expectatives del present.


    Veus que van bé els amics i les seves petites demostracions d'afecte ....avui aniré a dormir saben una cosa més.
    Una abraçada

    Núria

    ResponElimina
  2. Hola Núria! Molt bona definició! Recordes quan en el bloc del Sergi, ell penjava algun fragment bíblic i nosaltres dèiem el que pensaven que allò podia representar per a nosaltres o com podia aplicar-se a la nostra societat actual? Doncs en certa manera això també era una miqueta fer l’hermeneuta, tot i que explícitament la paraula s’aplica a la interpretació del textos Sagrats d’una forma metòdica i científica, vull dir fet per persones molt formades que poden oferir una interpretació fiable i conclusions coherents amb el sentit del cristianisme. Però ja veus, que en el fons és quelcom que serveix perquè un mateix missatge pugui ser assimilat amb interès per persones que potser no estan del tot implicades en la fe. Una abraçada!

    ResponElimina
  3. I tant que recordo el blog d'en Sergi i també l'enyoro.Poder llegir comentaris de diferents persones,molt assíduament,amb la seva manera de ser,de fer i de compartir era molt enriquidor.

    salutacions .Núria

    ResponElimina