Traductor [translator]


dimarts, 17 d’abril del 2012

- Els batecs del cor (Adagio)



El primer missatge de Jesús al món va ser el so del seu cor bategant. Però el cor no parla el llenguatge dels homes, ni és racional com ells. El cor batega i batega al seu propi ritme, en la seva infinita constància, en la seva pròpia immensitat. Per al cor no hi ha èxit ni fracàs, sinó continuïtat i esforç. No té límits ni fronteres, només voluntat. I si li preguntes al cor quant vol, no et contestarà. I si li preguntes quan ho vol, no tindràs resposta. I si esperes que et digui quan, mai respondrà. Perquè el llenguatge del cor és difícil d’escoltar i difícil de portar a terme; perquè el cor no vol dialogar amb tu. Vol que l’escoltis en silenci i el sentis bategar. I que no diguis res, absolutament res, sense tenir present que ell viu en tu, i tu vius en ell.

Ara fa tres anys que faig el bloc, i el cor em diu que continuï...

6 comentaris:

  1. Fes-ho de continuar estimat,Manel.
    Com el cor que batega amb nosaltres i per nosaltres ,també les paraules escrites i la mùsica son amb nosaltres i per nosaltres.Amb la voluntat d'arribar ,sense esperar resposta ,només per acompanyar en el silenci i al mateix temps dient molt, si les sabem acaronar per sentir el seu bateg que es també el del cor de qui les fa arribar.
    Avui ...el bateg d'un racó ha dit prou....Potser amb un xic de recança ?però amb il.lusió per iniciar una nova fita??.El trobaré a faltar ,per les seves reflexions i per l'estima que li tenim. Si ja ho se ..la vida es canvi,però a mi em costa !! Axis es que més motiu tens per no parar de bategar amb les teves petites demostracions d'afecte. Encara no !!.
    Una forta abraçada
    Núria

    ResponElimina
  2. Ei, Núria! Quina cosa més bonica has dit: “si les sabem acaronar per sentir el seu batec que es també el del cor de qui les fa arribar.” Doncs una miqueta sí que és veritat que hom posa el cor en el que fa. Gràcies per les teves meravelloses paraules.
    Sobre l’altre assumpte...és per tu que he tingut notícia i de seguida he sospitat de que es tractava, així que he anat, he obert la finestra i he trobat el que imaginava...: el cor del racó que ha dit prou. Així són les coses, unes acaben i d’altres continuen, cada un seguint el que seu cor li mana fer, sempre ens hem de quedar amb els bons moments... Una cosa, tu que de vegades parles amb el “mister”, pregunta-li a veure que tal va allò del llibre d’Oikía!
    Una abraçada Núria, i gràcies per ser-hi!

    ResponElimina
  3. Quina música més xula, i què ben trobat el video, a mi em sugereix "veure el cor/l'amor en totes les coses". Jo crec que és un dels millors videos que has fet.
    Sebastian

    ResponElimina
  4. Gràcies Sebastian, amb els vostres missatges poseu els cors que faltaven en el vídeo!

    ResponElimina
  5. Hola Manel, me ha encantado este vídeo y sus latidos, te animo a seguir adelante, con tus "petitas demostracions d'afecte aconsegueixes que els nostres cors bateguin al ritme de la música.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  6. Gracias Rosa, valoro mucho tus palabras. Un abrazo.

    ResponElimina