Traductor [translator]


dimecres, 6 de novembre de 2013

Mai t'he dit

No fa gaires anys vaig assistir a una Eucaristia singular: tots amunt de l’atri, envoltant l’altar, i amb veu i bot. Se’ns va donar l’oportunitat de dir el que volguéssim, allò que la nostra ànima necessites. Alguns van fer pregàries, d’altres agraïments, algú va recordar a algú que estimava que ja havia fet el pas a l’altre vida... jo no vaig dir res, per vergonya potser, per no deixar sortir les emocions, no ho sé. La vida passa molt apressa, i de vegades les situacions es compliquen i ens quedem amb les paraules als llavis, al cor, i per sempre. Aquesta cançó és un homenatge a totes les coses que mai hem dit i que ja no podem o sabem com dir, però que ens han de servir per no deixar passar l’oportunitat que la vida és en si mateixa: per estimar i dir a temps.

2 comentaris:

 1. Bonica Eucaristia !!! i bonic vídeo.
  La vida és en si mateixa :per estimar i dir a temps.......quant aquesta vida t'ha portat per camins tortuosos ,et cal saber que la vergonya i la por, de mostrar les emocions,l'agraïment,el perdó ,l'estima , no hi caben en el camí.......no obstant a vegades passa que..les altres persones no entenen les petites demostracions d'afecte i els sentiments mostrats ....i es per aquest motiu que moltes vegades callem i deixem passar l'oportunitat de mostrar el que sentim .
  Manel ,ha mesura que un es fa gran hi han inconvenients, també molts avantatges i una d'ells es que hem apres .a....tenir menys vergonya de fer el ridícul ,del que diran,i per d'amunt de tot (parlo per mi) he apres a estimar i a dir-hi i a mostrar-ho.
  No quedar-me amb les paraules al cor,,,prefereixo que les porti en el cor un altre persona ,perquè li han fet un lloc en el seu interior.digueu servei,aprecii .
  Saber aprofitar les oportunitats ,per compartir per aprendre per estimar per demanar perdó per perdonar ...sempre hi son si estem predisposats a fer-les servir.
  Una abraçada fortaaaa
  Núria

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies Núria per les teves savies i bonique paraules. Una abraçada forta!!!!!

   Elimina